Vinsæt

Vinsæt m. elektrisk proptrækker

Elegant vinsæt i sort stilrent design.
En ekstra detalje til vinoplevelsen dine gæster vil sætte pris på.

Det er efterhånden normalen at medbringe en flaske vin eller 2 som gave når man bliver inviteret på middag eller fødselsdag. Og vi vil jo aldrig sige at det er dårligt at få en vingave, men det kan også hurtigt blive kedeligt altid at modtage og medbringe vin som det eneste.

Derfor tilbyder vi på Winera vinsæt. Med et vinsæt gøres hele oplevelsen omkring vinen mere spændende. Lige fra anvendelsen af foliecutteren i stedet for at stå at fumle med spidsen på vinoplukkeren, til at hive korkproppe op ved tryk på en knap.

Til den selvudnævnte sommelier iltes vinen endda under skænkningen gennem den tulipanformede skænkeprop – også en vigtig proces for en vinelsker der forsimples med vinsættet.

Men et vinsæt kan naturligvis ikke kun benyttes som alternativ til en traditionel vingave. Et elegent vinsæt i hjemmet udstråler noget sofistikeret og fremhæver din passion. Det viser også at du går op i at gøre en oplevelse ud af det for dine gæster, hvilket de helt sikkert vil sætte pris på.

Du kan se vores vinsæt med elegant elektrisk proptrækker og mange flere smarte dele ved at trykke på knappen øverst på siden.